Link :: 03.06.2005 :: 10:17
Siemanko dawno nie pisałam bo nie otwierają mi sie stronki internetowe =((( ale pozatym wszystko u mnie jakos leci...
Od wczoraj mam małego dołka =((( Nie wiem czy to vo bylo wczoraj bylo dlatego ze pod wpływem alkocholu to zrobiles albo nie wiem ... mi na prawde na tobie zalezy =((( i dobrze wiesz ze zrobilabym wszystko =))) haha
Rysiu sorrki za sysko ja jush nic nie wiem i nie wiem jak to sie wszystko ułozy =(((
Chcialabym aby wszystko było bardzoiej proste ale niestety tak nie idzie =(((
Dzisiaj ide ze świona o na rolki moshe sie nie zabije =))) buhahahaha zobaczymy jak bedzie postaram sie napisac jesczze kiedys jak mi zaczną stronki działac albo od kogoś tak jak np dzisiaj siedze w szkole na przerwie i wziełam sie za pisanie paU =* Komentuj(2)
Link :: 04.06.2005 :: 00:04
Siemanko wam wszystkim =((( ja mam doła jak chOoOJ =((( chciałabym wkońcu skonczyć z tym, zyciem i za niedługo chyba zmnowu wezme tabletki =(((( tak jak rok temu =((( moshe teraz mnie jusH nie uratuja =(((( i umre?? =((( końiec problemów.. koenic niesczzsliwej miłosci ...
ja nie chce nikogo innego oprócz niego .. Kocham cie i reszta mnie nie obchodzi =((( nic ja wiem moshe kiedyś tewS mówiłam ze chce umrzec i moshe wtedy by bylo lepiej =(((..
...::: Ja wiem ze lepiej bylo by nieczuć nic lub cofnąc czas... nie chce z tym tak życ ta chwila już nie wróci =(((( :::...
I co ja mam robic... Łukasz kochgam cie i nigdy nigdy nikogo wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a oprócz tego to słabo mi bo widze krew =(((((((( Komentuj(3)
Link :: 11.06.2005 :: 15:28
Siemanko wczoraj były moje urodzinki i troszke sie wkurzyłam =))) ale pozatym spox... pały wdupily na kamienie i spisaly zanetke mnie na szczęscie nie !!... ale i tak stwierdzili że piłam =) a wypiłam ino 0,5 piwka =) Potem poszlismy na anfe i do parQowej na impresske haha było spoko =) przed 1 byłam w domQ ciekawe do której dzisiaj bede miała czas oby do 3 =))) pozdro dla eQpiy =)))
Hehe juS do mnie dzwoniła Beacia i poffiedziała ze na nas czekają o boshe ale dzisiaj sie najbie =))))) Pozdro 4 all =*
Pozatym to wróciłam wczoraj z wycieczki trzy dniowej =)) i było zajebiscie nawet =) nie chodziłam z nimi na spacerki ale za to spałałm w domQ =p hehehe Pozdro 4 3G paU =)
Komentuj(0)
Link :: 12.06.2005 :: 12:36
Siemanko syskim wczoraj na anfie było nawet spox... chociash mogło by być lepiej =) Pozatym nic ciekawego ...
Do pewnej osoby !! => powiedziałam ci cio masz zrobić i to chyba jest najlepsze rozwiązanie =( bez względu na wszystko !! O tamtą sie nie martw jush ja sie tym zajme żeby nie miała doła =) i nie bedzie miała =) Być szczęsliwy jesli masz na to okazje =) Może bedzie tak jak kiedyś ... Licze na Ciebie że nie zmarnujesz tego szcześcia =* pozdro=*
a u mnie nic ciekawego dzis na anfie sumptuastick =) i ide soibie z eQipą =)huehuehue =) Pozdro 4 all =) Jestem szczęśliwa ... czym ?? hmmm ... nie wiem =p Komentuj(2)
Link :: 12.06.2005 :: 22:21
Siemanko =* spędziłam dzisiaj super dzionek =) Najpierw z eQipą Myslowickiej potem z ... =))) Dzięki za ten wieczorek =* chociash i tak ffiem że ... (bez wzgledu na sysko i tak fiem swoje =p) Pozdro 4 all =) Ja cie w cale nie rozumiem =/ bo przeciesh moshe być tak jak jest teraz ... tylko ze... ehhh... nie wiem cio mam jeszcze napisac bo brak mi słow =( Pozdro =* Komentuj(0)
Link :: 14.06.2005 :: 10:59

Siemanko SySkim =* Mam lekkiego dołka ale nie chce juS o tym SySkim myśleć bo ... sami wiecie =( Pozstanowiłam że dam sobie spokuj i poddaje sie tak po prostu =( Koniec ... :( ...wszystkiego =( może tak bedzie lepiej , ja juS nie mam sił walczyć, Proste ... Przegrałam i tyle co wiecej można powiedzieć =/
Pozdro dla moich przyjaciół którzy sa teraz ze mna =( =*
Komentuj(1)
Link :: 14.06.2005 :: 12:17 ta druga od lewej to ja =))))
 Komentuj(0)
Link :: 14.06.2005 :: 23:39

Tak sobie czasem myśle ... jak by o było gdyby np zamiast mnie był ktos inny ... i nie doszłam do zadnego wniosku narazie buhahaha =) Pozatym to wszystko spoko =) jutro idziemy z zanetką do Szaroty na randke huehueehue ciekawe jak bedzie =) a jutro do szkoly znowu ... =( a w piątek na baje i z kumpelami do katowic do sklepu =) hehe pozdro dla was =* Dzieki 4 eQipa z parQ =) zawshe jak jestem z wami poprawiacie mi humoreQ =* wielkie buziaczki dla was ode mnie =)
Narazie kończe bo ide jush sobie nyny =) jutro znoffu tak wczas wstać =( łeeee =( Komentuj(0)
Link :: 15.06.2005 :: 08:46

Siemka syskim, dzisiaj jednak nie ide do budy =) ale musze gdzieś znaleźć swoje miejsce bo w domQ raczej niee =)
Pozatym myśle nad moją ostatnią rozmową z ... po prostu chce juS wszystko wiedzieć, znać prawde, której i tak sie nie dowiem , chce z nim bardzo szczeze porozmawiać ale nie wiem czy sie da !! =( Bo jakokoś ostatnio nie potrafie sie z nim dogadac =( ohHh boshe ... ja juS nie narzekam =) cieshe sie zyciem i tym co mi lOs dał... zajebistą eQipę na którą wiem że zawshe moge liczyć =) Jak to mówią... "lOs cos zabiera ...." - (tytuł notki)
Pozatym to lece sie psebrac i kajś na baje ... tylko kaj =(((( Komentuj(0)
Link :: 16.06.2005 :: 23:46

Pozatym wszystkim że dziś akurat mam doła to jakośleci.,..
Co moge napisac... z ŁH juS totalny konieć nie mam sił o niego walczyc i życze mu szczęscia i nigdy ale jush nigdy z nim nie bede =/ !!!!!!!!! Teraz jedynie chce znaleźć szczęscie =) i nie zamarwiać sie niczym =) I wszystko w sumie zaczyna sie układac=* hehe dziekuje wszystkim którzy dzisiaj byli ze mną i siostrami =* jesteście super =* Dzięki na serio =) Gdyby nie wy ... nie bylo by mnie tutaj już =/ ale spoko =* Kończe bo jutro ide rano na targ a potem na chwilke do szkoły =) huehuehue =* PozdrOoOoffka =* Komentuj(1)
Link :: 17.06.2005 :: 00:05

Tak na prawde chciałabym udawać szczęsliwą ale nie umiem =( sztuczny uśmiech a serce nadal płacze ... postaram sie dla was o zrobić nie płakac=( trzytmać sie i być twarda a nie miętka =( oooo boshe =( dlaczego to tak musi być?? dlaczego ??=( Przepraszam za to jaka jestem i za moja miłość

tak bywa czadem i nic na to nie poradze już =( pisze teraz co czuje a czuje sie fatalnie =( kocham go =( ale nie chce !! nie chce już tyle cierpieć przez niego !! Boje sie teraz syskiego co w kolo sie dzieje =( Moze kiedyś Łukasz zrozumisz ze coś starciłes .. ale tego nie wiem =( mnie to już nie obchodzi traktuj mnie jak chcesz jako kumpele ale mnie to juS wali sysko =( juS mam syskow dOoOpie i nie chce o Tobie myśleć i wiem ze mi sie uda =D

A to mi sie bardzo podoba szczególnie te hasełko=( heh pozdro dla wszystkich i dla tych co nie skpowali ..
Dziś jest totalny koniec miedzy mną a Łukaszem !! To juz nie ma sensu jak chce byc z kimś innym prosze bardzo ja teS bede szczęsliwa !! chyba .. mam taką nadzieje !!
Dzisiaj to jest koniec i nie mam już nic =((((( Pozdro =*
 Komentuj(1)
Link :: 18.06.2005 :: 15:46

Siemanko =* z wczoraj na dzisiaj byłam na 18 u kumpla SaSa =) Było nawet nawet bo starsznie bolał mnie brzuszek =( i starsznie mi sie spać chciało... No ale potem jakoś sie wrozkreciło =) Zaczelismuy z kumplem lac sie wodą buhahaha i poszla jedna szkolanka ja byłam cała mokra :-D hahahaha Pozatym jak poszliśmy o 4 to siedzieliśmy pod estakadą godzine czekając na busa =/ i co sie tam działo tego lepiej nie bede mówiła na forum hahahaha :-D ale nic zbereźnego :-D huehuehue dzisiaj ide do parQ chyba ale nie wiem o której bo nie wiem jak sie wyrobie i wogóle jestem głodna :-D Pozdro dla syskich i eQipy z parQ =* Komentuj(2)
Link :: 18.06.2005 :: 23:11

Zakopuje swój dołek który miałam przez ostatnie 5 miechów i ciesze sie tym co jest. Ulżyło mi jak wtedy powiedziałam Łuikaszowi ze nie mam isł walczyc i ze daje mu spokuj. teraz jakoś tal całkiem lepiej sie czuje =) no i oczywiście mam nadzieje ze tak juS zostanie =) Oczywiscie za to bardzo ciękuje mojej eQipie =* bo gdyby nie oni to nie wiem co bym zrobiła =)
pOzDrO dla:
*Robcia
*Kuli
*Kołoca
*Anioła
*Chiny
*Beaci
*Żanetki
i wszystkicg o których teraz zapomnialam napisać ale pamietajcie że wiem ze mi również pomogliście =*
Tęsknie...
Do tamtego czasu...
Który minął bezpowrotnie...
Kiedy każda decyzja była dobra...
I każdy wybór prawidłowy...
Jakoś to bywa i leci mi życie =) Cio moge powiedzieć ?? hmmm
że dzisiaj było spoko huehue =) posmiałam sie i wogóle =) dostalam kffiatuska =p huehue i lUuuUz thx =* bracisku =) hehehe ide spac bo jestem dalej zmęczona papapap =)
pS... Łukasz ja se z tego nic nie robie co ty do mnie gadasz a ty robisz z siebie jedynie błazna =] wiec wyluzuj bo życie jest piękne =) Komentuj(1)
Link :: 19.06.2005 :: 22:43
Siemsanlko syskim dzisiaj dzien spędziłam w parQ a wczesniej z Żabką na piffku =) Było super =) potem byłam w domQ na obiedzie i w parQ =) hehehehe wipiłam parepiwek i sie skurzyłam =/ haha ale mni teraz dziwnie =) Dzięki osobie która mnie odprowadziła =
] Pozro 4 all i tyle buziaki =) Komentuj(0)
Link :: 20.06.2005 :: 09:10
Siemanko wam wszystkim. Zaraz spadam do bOoOdY =/ i wyniki egzaminów =/ boje sie juS ...
Pow czorajs zej libacji jakoś zyje =) haha ale juS od dzisiaj nie pije =) dopiero moshe 2 piffka na zakończenie roku =] a tak juS nie =)
Za niedługo juS jade do sielpi =P haha i bedzie zabawa z moja koffaną Paulinką =* wielkie buziaczki dla ciebie siostrzyczko =*
Pamietaj dobra zabawa i nasza skromność to podstawa =)
Powiem wam że wszystko jest jakoś inaczej =/ nie wiem dziwnie sie czuje bo kiedys mialam zupełnie inne plany z kimś innym niż teraz =( i troche wspomniania wracają ale komu by nie wracały ...=/ na szczescie... spotykam sie z kimś dzięki komu może moje życie znowu zacznie być piękne =] Pozdro dla Ciebie =)
Nie wiem juS jak to sysko wyjdzie =/ nie wiem juS nic =( Ide pozDro =* papacie
Komentuj(0)
Link :: 20.06.2005 :: 22:33
Siemanko syskim =*
Dzisiaj jak zwykle byłam w parQ =] i było spoko. Nic ciekawego sie nie działo wiec nawet nie mam o czym pisac =)
CHolernie boli mnie kolczyk ='( i boje sie ze znowu mi sie przerwie =( ehhhh
Za pare dni jade do Sielpi =) tam przynajmniej mam z kim byc =( Wiem że nie bede chciała tu wracać =( bo nie mam juS dla kogo...
Tak pozatym to u mnie nawet zycie leci =) Spotykam sie z takim kumplem ale spoko jest i jak narazie bardzo go lubie =)
Moze nawet coś z tego wyjdzie =)
Fakt faktem że szkoda ze nie jestem z ŁH bo coś czuje do niego ale obiecałam ze dam mu spokuj i tak bedzie !! Więc ŁukasH nie mash sie o co martwic =) Qmpel = Qmpela i tylko tyle =) Ty wiesz ze zycze Ci szczęscia =)
Na tym bede juS kończyc =) bo zaraz ide spać a jutrom na targ po spodnie =) pOzDrO 4 aLl
Komentuj(2)
Link :: 24.06.2005 :: 07:15
Siemanko wszystkim =* Wczoraj w byłam piramidzie =) hihi od 19,30 do 21,15 było tak sobie boi byłm starsznie zmęczona =) ale sie pobawiłam ...
A dzisiaj wkońcu konieć roku =) Ciekawe jak dzisiaj bedzie ... czy ash tak źle ze SyScy zaczna ryczć albo i nie =]
Mushe pomyśleć nad moim życiem bo źle sie porobiło tzn .... może nie źle ale jakos tak dziwnie =( i mushe zrobić z tym pożądek ..
ide sie ubierać i wykąpciać bo jeSce nie zdąze =) papa=)
Komentuj(2)
photo lostheart
|