pysia - komentarze |
ELLOPEK te slowo w tytule mnie doluje i to bardzo =/ Udaje szczesliwa dlatego zeby juz nikt nie musial mnie sluchac jak kiedys =( Nie mam uczuc wszystkie zostawilam i oddalam Lukaszowi tylko nie dolecialy jednak do jego serduszka =/ psykro troske ale dalej trzeba zyc trzeba zapomniec o zyciowych porarzkach i isc dalej ... =( ja sie staram isc na przod ale chyba ide w druga strone =( co ja moge za to ze nie wszystko mi wychodzi =( W domQu narazie tak sobie... Wtedy wiedzialam ze mam kogos przy sobie kto mnie kocha =] kto mnie zawsze przytuli pocaluje i jus sysko dla mnie oki=) swiat sie zmienial =) widzialam go lepszymi oczami =) tylko niestety wczoraj zrozumialam ze nie moge go blokowac przed kumplami i da sei to pogodzic... chcialam mu to napisac na gg niestety nie bylo go a jak rano wstalam bylo za pozno =( to juz byl koniec =( nie zdazylam =( Nauczylam sie jednej rzeczy ... ze nie mozna w zyciu nie wiedziec czego sie chce ... wybiera sie jedna opcje i za nia sie idzie ... nie wiem czy mi sie to uda... ale postaram sie... Spotkalam sie dzisiaj z Zaba i sobie fajnie pogadalam =) thx 4 you pomogles mi i troche zrozumiaam =] Fajny z Ciebie kumpel =) moshe kiedys bedzie psyjaciel =) hehe Serce mi peka nie wiem cio mam zrobic... juz nic nie moge w sumie zrobic =/ zapomniec=(((( heh.. Jeszcze w nastepnej notce teksty piosenki ktorych wlasnie slucham a jedna jest odzwierciedleniem tego co czuje =( Kocham Cie Lukasz ale ... mam nadzieje ze kiedys bedziemy dobrymi znajomymi... a i nie martw sie bo potrafilabym . =] moze jako kumple lepiejbysmy sie dogadali i moshe latwiej bym zapomniala =] bo doszlabym do wniosku ze moze jako znajomi lepiej sie dogadujemy =] wiec pozdro =) Dzieki zanetko za dzionek =) Chociash mial on wygladac zupelnie inaczej =( ... nie wazne to juz =( |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |