pysia - komentarze |
SYSKO JEST DZIWNE RAZ JEST SYSKO OKI ZAJEbiscie a za 5 minuteQ sysko sie psuje =( najgorsze jest to ze ja nie wiem cio mam myslec nie wiem cio on czuje bo sie boje staram sie nie myslec o tej rozmowie ino tym cio mi pisal 3 dni temu ale tak sie nie da =( Kocham go i sce z nim byc jak dlugo nie wiem? dopuki sysko bedzie sie ukladalo =/ pozdro dla syskich =* .. ...:::Wołam Cię, chociaż wiem, nic nie zmienię. Daj mi spokój który w Tobie tkwi, daj nadzieję, daj mi wiarę, aby dalej żyć, nadzieję, aby trwać:::... .. |
|
Tak napisali inni: |
11.09.2005 :: 16:00 :: host-ip110-59.crowley.pl marta wpadlam tu chyba przypadkiem... pierwsze wrazenie: podoba mi sie szablon.zawsze jest tak ze jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak juz zaczyna sie psuc to wszystko od poczatku do konca. mimo to proponowalabym nie tracic nadziei. uwierz, ze bedzie dobrze. musi byc dobrze pozdro:* http://marta.talk.pl |
11.09.2005 :: 11:19 :: ntwklan-62-233-185-46.devs.futuro.pl Agi siemka ;]... tu Agata z ! THa :D Klasa RuleZzZ :P... nie no rozmawialysmy juz o tym co nieco i pamietaj musisz byc twarda :)... przetrwacie wszystko... w zwiazku sa potrzebne klotnie... nie ma zwiazkow bez klotni i nieporozumien ;)... wiem to z doswiadczenia :P... Pozdro i buziakos przytulakos :* zapraszam do siebie ;) www.agi-love-lukasz.mylog.pl |
10.09.2005 :: 19:55 :: 62.29.157.226 Monika Będzie dobrze... < przytul >W końcu prawdziwa miłość przetrwa wszystko ;). Pozdrawiam ;* |
Talk.pl :: Wróć |