06.09.2005 :: 18:47

...::: Tylko tam, gdzie jest rozmyślanie, może być zrozumienie. Tylko tam, gdzie jest zrozumienie - jest miłość :::...

a u nas tego nie ma =( niestety =( Kochanie Twoim marzeniem jest miec motor =( ale nie rozumisz dlaczego nie chce zebys go mial =( niestety =( nie wiem jak to potem bedzie=( po drugie zycze syskim zakochanym zeby nie mieli tak jak ja !! =( bo powinnam byc szczesliwa ze jestem z moim misiem =( ale moshe tylko w malym procenncie tak jest =( chcialabym aby spedzal ze mna wiecej czasu =( ale wiem ze tak nie bedzie bo dla niego na pierwszym miejscu sa motory i kumple =( przykro mi =( ale nic nie moge zrobic =( kocham go bardzo i nie chce tego skonczyc jednakze mam w pewnym sensie dosc ... przez ostatnie pare dni tzn 3/4 bylo sysko oki spedzalismy razem czas =( ale tez nie za dlugo =( wczoraj stal sie cod i siedzial ze mna w domQ bo zle sie czulam =( i mowilam ze wiem ze nie chce mu sie siedziec u mnie ze nie musi dzisiaj przychodzic powiedzoial ze przyjdzie =( jednak kumple w ostatnim momencie okazali sie byc gora nie bede mu tego zabraniac bo to by bylo glopie =( ale jaka dziwczyna by chciala zeby jej chlopak spedzal z nia czas pare godxzinek 2/3 dziennie ?? chyba zadna =( zawsze mozna isc do znajomych razem ale jesheli on nawet tego nie zaproponuje to jkazda z was czulaby sie zle z tym =( niestety ja tak mam =( ale cio moge zrobic =( nic =( mam dola teraz ... zjebane wszystkie plany na dzisiaj i co mam siedziec w domu?? =( oki prosze bardzo tego chcesz to to bedziesz mial !!!!! pozdro dla syskich jak cos to sie odezwijcie na gg =( po prawej stronie jest link do kontakt gg =( wiec jak cos to piszcie =( kocham go, wiem ze on kocha mnie jednak nie potrafi ze mna spedzac czasu =( dlaczego?? nawet nie wie jak mnie to boli =(((( i na tym skoncze nie bede wiecej pisac bo nie ma sensu =((( pozdro dla znajomych =*