pysia - komentarze

...::: Tylko tam, gdzie jest rozmyślanie, może być zrozumienie. Tylko tam, gdzie jest zrozumienie - jest miłość :::...

a u nas tego nie ma =( niestety =( Kochanie Twoim marzeniem jest miec motor =( ale nie rozumisz dlaczego nie chce zebys go mial =( niestety =( nie wiem jak to potem bedzie=( po drugie zycze syskim zakochanym zeby nie mieli tak jak ja !! =( bo powinnam byc szczesliwa ze jestem z moim misiem =( ale moshe tylko w malym procenncie tak jest =( chcialabym aby spedzal ze mna wiecej czasu =( ale wiem ze tak nie bedzie bo dla niego na pierwszym miejscu sa motory i kumple =( przykro mi =( ale nic nie moge zrobic =( kocham go bardzo i nie chce tego skonczyc jednakze mam w pewnym sensie dosc ... przez ostatnie pare dni tzn 3/4 bylo sysko oki spedzalismy razem czas =( ale tez nie za dlugo =( wczoraj stal sie cod i siedzial ze mna w domQ bo zle sie czulam =( i mowilam ze wiem ze nie chce mu sie siedziec u mnie ze nie musi dzisiaj przychodzic powiedzoial ze przyjdzie =( jednak kumple w ostatnim momencie okazali sie byc gora nie bede mu tego zabraniac bo to by bylo glopie =( ale jaka dziwczyna by chciala zeby jej chlopak spedzal z nia czas pare godxzinek 2/3 dziennie ?? chyba zadna =( zawsze mozna isc do znajomych razem ale jesheli on nawet tego nie zaproponuje to jkazda z was czulaby sie zle z tym =( niestety ja tak mam =( ale cio moge zrobic =( nic =( mam dola teraz ... zjebane wszystkie plany na dzisiaj i co mam siedziec w domu?? =( oki prosze bardzo tego chcesz to to bedziesz mial !!!!! pozdro dla syskich jak cos to sie odezwijcie na gg =( po prawej stronie jest link do kontakt gg =( wiec jak cos to piszcie =( kocham go, wiem ze on kocha mnie jednak nie potrafi ze mna spedzac czasu =( dlaczego?? nawet nie wie jak mnie to boli =(((( i na tym skoncze nie bede wiecej pisac bo nie ma sensu =((( pozdro dla znajomych =*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
07.09.2005 :: 18:12 :: cdq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

Kochana wiem jak dlugo na te milosc czekalas, ale czy uwazasz ze warto poswiecac swoje szczescie dla kogos dla kogo sa najwazniejsi koledzy?? Mysle ze nie o takim zyciu marzylas i rozmyslalas walczac o niego. Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale to nie swiadczy najlepiej o nim. Majac taka fajna laske jak ty powinien o nia dbac i z nia byc, jesli tak nie jest to.....odpowiedz chyba sama znasz. Nie chce abys mnie zrozumiala bo chce zebys byla bardzo szczesliwa, ale moze to nie jest Osoba dla ciebie, przemysl to cio? Nie zalamuj sie i zyj ze wszystkich sil......Buska Sandruś :-*
06.09.2005 :: 23:09 :: cdy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

zanetka <siwo>

hellerowi napewno zalezy on zrozumieze zle robi ja stracilam i juz tego nie naprawie nie ma przymnie osoby ktora kocham musze onim zzapomniec ato wszystko moja wina gdybym nie popelnila tyle bledow moze byla bym teraz szczesliwaale taknie jest a heller cie kocha ui bedzie dobse kofffam cie siostrzyko zawsze mozesz na mnie liczyc :*
06.09.2005 :: 23:07 :: cdy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

laska

mu sie nudzi co mu odbilo motor co zycie mu nie mile ku jebane motory on chcyba chce kurwa sie na nim rozjebac wybij mu to z glowy
06.09.2005 :: 23:01 :: cdy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

kumpel

olej go motor kumple co on wyprawia jestes super laska znajdziesz se lepszego
06.09.2005 :: 23:00 :: cdy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

nieznajoma

pyska nieznasz mnie al ja znam ciebi mysle ze on tak nie powinnien robic zawsze dziewczyna jest na pierwszym miejscu co on wyprawia ma zajebista laske a robi takie glupoty jak bym go znala to bym mu powiedziala swoje ja jestem zakochana ale ten chlopak mnie nie kocha heller moze to przeszytasz dbaj o te milosc bo mozesz ja stracic
06.09.2005 :: 22:22 :: 62.29.157.226

pysia

oj elwirko =( nie rozumisz tego dokladnie chociash w niektorych mslowach masz racje =( ja mam uczucie ze nie chce ze mna byc i wogole i nic nie zmini to ze mnie kocha =( oklamal mnie dwa razy i jus nie ufam mu tak jak tego kcialam =( mam dola ale ... a nic =9 do dupy z takim czyms tylko tyle =(
06.09.2005 :: 20:01 :: 62.29.157.226

Elwirka

Ej Py$ka kochanie nie przejmój się! jak juz się z nim widujesz to wykorzystaj ten czas jak najlepiej potrafisz, nie kazda dziewczyna widzi się ze swoim chlopakiem 2, 3 godziny dziennie... pamiętaj, że osiągnęłaś to, czego zawsze chciałaś, jesteś z nim! kochasz go i on Ciebie tez, nie mozesz o tym zapominac, bo najwazniejsze jest to, że nie zapomina o Tobie, i w najgorszych chwilach zawsze przy Tobie będzie! Nie możesz się tym zamartwiać, to tak jakbyś wymyślała nowe problemy. Jeśli zauwazysz, że poświęca Tobie coraz mniej czasu, to porozmawiaj z nim o tym powaznie, napewno to zrozumie i poprawi ;)... To lepsze niż miłość bez wzajemności :( / tee, a gdzie pozdrowienia dla mnie.. co, co? :> nie ładnie =D
06.09.2005 :: 19:03 :: 62.29.157.226

Monika

Kurczę ciężko mi cokolwiek z siebie wydobyc, bo Twoja notka mnie bardzo... zszokowała (?). Jest mi przykro z tego powodu... Pogadaj z Nim... Będzie dobrze, zobaczysz ;*. Aha i od razu mówię, że mnie nie znasz, żebyś się nie głowiła czy się znamy... Pozdrawiam serdecznie, trzymaj się ;*
Talk.pl :: Wróć