20.05.2005 :: 23:04 | |
Siemanko =* Dzisiaj byłam w parku z Beci±, Żanetk±, koszczim , ¶wion± itd =) poszli¶my na kamyki i pili¶my :) hihihi fajna kapa :)Potem jesczze [przyszedł Łukaszi Jeep :P... gOniłam sie z Łukaszem po całym parku bo zabrałam mu smycz dla pieska =p hihihi :D ¶miesznie było =p potem sie pożegnali¶my wszyscy i poszli¶my :) odprowadzic żanetke na przystanek ... Jak pojechała wracalismy i zaczepił nas jaki¶ stary facet :) hyhyhy i pado ze nie umi dopic 0,5 i dał nam kaj¶ koło 7 cm wódki =p to mamy na jutro :) hihihi i dał nam jeszcze 2 fajki... Becia powiedziała ze ja mam 18 i dlatego hahahaha ... no my¶my z koszczim j± zostawili ... al nie powiem gdzie hihihi :0 Pozdro dla moich myszek kochanych i dla wszystkich innych :):):):) Pozdrawiam ide nynać za kwilke :) tylko posłuchM JESCZZE muzy :):):) ppapa do jutra o 18 w parku :) Ps... co do Pana XY to hehehe :D:D nie no spoko zyjemy sobie i tyle ... moshna powiedziec ze czasem sie widzimy ale to żadko bardzo... hehe :) ale spoko jako¶ nie martwie sie o to tylko wkurwia mnie jedna rzecz jak± robi ale mnejsza o to :) HeeH Nie pytajcie wieć jak tam z .... bo nic wam nie opowiem :) |