pysia - komentarze

...:::Zabrałeś cząstke mnie... dlatego jest mi starsznie źle:::...

Siemanko =* Dzisiaj byłam w parku z Becią, Żanetką, koszczim , świoną itd =) poszliśmy na kamyki i piliśmy :) hihihi fajna kapa :)Potem jesczze [przyszedł Łukaszi Jeep :P... gOniłam sie z Łukaszem po całym parku bo zabrałam mu smycz dla pieska =p hihihi :D śmiesznie było =p potem sie pożegnaliśmy wszyscy i poszliśmy :) odprowadzic żanetke na przystanek ... Jak pojechała wracalismy i zaczepił nas jakiś stary facet :) hyhyhy i pado ze nie umi dopic 0,5 i dał nam kajś koło 7 cm wódki =p to mamy na jutro :) hihihi i dał nam jeszcze 2 fajki... Becia powiedziała ze ja mam 18 i dlatego hahahaha ... no myśmy z koszczim ją zostawili ... al nie powiem gdzie hihihi :0 Pozdro dla moich myszek kochanych i dla wszystkich innych :):):):) Pozdrawiam ide nynać za kwilke :) tylko posłuchM JESCZZE muzy :):):) ppapa do jutra o 18 w parku :)

Ps... co do Pana XY to hehehe :D:D nie no spoko zyjemy sobie i tyle ... moshna powiedziec ze czasem sie widzimy ale to żadko bardzo... hehe :) ale spoko jakoś nie martwie sie o to tylko wkurwia mnie jedna rzecz jaką robi ale mnejsza o to :) HeeH Nie pytajcie wieć jak tam z .... bo nic wam nie opowiem :)

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
Talk.pl :: Wróć