15.05.2005 :: 22:38 | |
Pojechałam dzisiaj z Betinką na michaly żeby spotkac sie z takimi kolesiami :) hihihi... no i szczeze nudno było troszke... mialam nadzieje ze sie rozkręci, ale jakoś nic z tego... Ciekawe czy bedą sie chceili z nami spotkac jesczze raz hehe no pozyjemy zobaczymy :) Potem poszłam do koffanego braciska :) po 0,5 :) hihi. Następnie do domku naa chwilke i przyszedł Stasiu :) i poszliśmy jeszcze raz po Tomka (braciszka) a no i oczywiście miedzy czasie przyjechała świona :D hihi. Poszliśmy wszyscy do parku z moimi 2 piwkami i 0,5 oczywiście ja postawiłam te 0,5 ale nie wypiłam ani kieliszka z tego... nie miałam ochoty jakos... ale na szczescie świona polewała non stop Stasiowi i upiła go chyba :P ja tgo piwka pierwszego nie wypiłam sama bo z braciszkiem :) może pół wypiłam ... a te drugie zostawiłam sobie na następną sobote :wink: ale gdzie to nie powiem. Nie miałam wogóle ochoty pić... Widziałam pewną osobe ... której można powiedziec chyba nie chcialam widzieć... bo wspomnienia mi wróciły... ale licze sie z tym ze tak bedzie... bo to wspomnienia sa najgorsze że wracają wtedy kiedy nie chcemy :( ale jakoś to musi być... Brakuje mi pewnej osoby a mianowicie pana XY :(:(:( ale nie wiem jak to bedzie... chyba wszystko skończone ;( ehhh ja to mam pecha ;(:(:( Pozatym nic ciekawego sie nie działo :) Słucham sobie teraz piosenek i siedze na gadu ... ale zaraz mykam sie wykąpać i do łóżeczka... ładnie spać :):):) hihi... Chciałabym napisac panu XY jakiegoś esemeska... ale zupełnie nie mam pojęcia jakiego :( No dobra bede już kończyć bo zaczynam pisac bez sensu chyba hehe Pozdro dla wszystkich z wczoraj i dzisiaj PS... mało bym nie zapomniała...:glupek Pozdro dla koffanej żanetki która wczorajk poznalałm :) jesteś na prawde super i dzieki za to cio napisałaś mi na gg :) mam nadzieje ze zycie taki figiel zrobi bo inaczej bedzie trudno :( Buziaczki do ciebie :* i nie przejmuj sie tą co na ciebie gada :) młuuuaaa Pozdro sIolQi :* a za tydzien w sobote Aurelcia chyba z nami pójdzie ... jupi :):):) :D Setka szkoda że o mnie zapomniałas już... :( ale rozumiem ... jak są nowi starzy idą na drugi plan syskiego :( papa pozdro dla Ciebie :* |