pysia - komentarze |
Siemanko wam wsazystkim =) Wczoraj miałam super dzień =) hihihi Ja Becia, koszczi, stasiu, siedzieliśmy sobie w parku, potem dołączyła do nas żanetka i china =) Dopiero ok 24 byłam w domku =) wiec pomyślcie jaka była zabawa jak oblewaliśmy jeszcze moje bieżmowanie... Heeh moshe besh szczegułów... Po za tym to dziwnie sie czuje bo mam lekkiego dołka =p hihihi wczoraj jak nienormalna sie śmialam z tego... tyle dobrze ze było fajowo i śmiesznie, Aha bym zapomniała... pośpiewałyśmy sobie z Beatką a no i jeszcze stasiu z nami śpiewał... byla na prawde super zabawa... tak jak wam powiedziałam wam wczesniej dziekuje za to ze ze mną jesteście =) Pozdro narazie kończe bo własnie wstałam :glupek :) A propo tytułu ... ja naprawde kce z tobą być ale wiem ze tego nie rozumisz i odpierdzielasz jakieś szopki jebane ... ja mam pecha i tyle mi moshe nikt nie jest przypisany =((( XY ja chce z tobą być :( |
|
Tak napisali inni: |
16.05.2005 :: 13:22 :: 217.153.84.66 BLoNdIII hehhe wiem ze bylobardzio fajnie musimy to powtorzyc caluski dla wszystkich cio tam byli |
15.05.2005 :: 22:48 :: bzt252.neoplus.adsl.tpnet.pl zaneta hej pysu ciesze sie ze cie poznalam jest super i napewno w zyciu ci wyjdzie zycze co jak najlepiej buziaczki dla ciebie |
Talk.pl :: Wróć |