pysia - komentarze

...:::uKłAdAm tWoJe sŁoWa nA sErcA dNiE:::...

Siemanko fam =( nie fiem cemu ale jak zobaczyłam dzisiaj Łukasza (mojego byłego)to złapałam dołka =( Jeszcze jak moja kuzynka pisze eski ze sfoim chłopakiem to mi sie smutno robi bo mi sie heller przypomina =( ale cósh

Po drógie nie fidziałam XY bo, nie fiem ... HeeH zawshe mushe spieprzyć coś... ale nie mam siły jush =(( Nie fiem co mam zrobic =( kolejny rash dOoŁek =( nie mam siły na te życie =(

Siedze sobie właśnie z kuzynką i gadamy sobie =( a jutro bieshmofanie =) hehe ciekfe cy mnie dopuszczą... ja mam dziwne psecucia jakies =( nie fiem cemu =( ale spoko =(
Pozdro dla Blondiii dziekuje słonko ze moge na Ciebie liczyc =(( cmokuski dla ciebie =* =(

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
16.05.2005 :: 14:33 :: dxu159.neoplus.adsl.tpnet.pl

>>>l@ndrynk@<<<

hej kofana mysko!!!:*:*:**:* zajebisty blogasek!! postaralas sie!!:):) kcialam ci powiedziec,ze jestes zajebista i zawsze mozesz na mnie liczyc!!! jesce kiedys tu zajze!!! papatki:*:*:*:* pozdlo!!
14.05.2005 :: 09:03 :: aeq178.internetdsl.tpnet.pl

sexyfrau

siemka fajny blog!!!fajnie piszesz napewno będe wpadać częściej !a looknij na mój!http://sexyfrau.talk.pl narka!
13.05.2005 :: 22:21 :: 80.51.191.2

pysia

Beatko koffana siostrzyczko =* moshe pojdziemy nie ma spr=) tylko mam prośbe wsapish ze mna na peffna ulice =( oki?? bo mushe z kimś pogadać z panem XY i chyba wiesh o kogo chodzi =( a cio do Łukasza mam nadzieje że zapomne o nim =(((
13.05.2005 :: 22:11 :: 80.51.191.2

Caniball

Moja cofana przyjaciołeczko!! pamietaj ze zawsze masz mnie!! mozesz zawsze na mnie liczyc!! wkoncu jestem twoim sasiadem pamietaj ze w zyciu licza sie tylko chwile!! ten chłopak na Hell.. jest spoko ziomkiem!! ona napewno tez o tobie cały czas mysli!!Jestes liczna dziewczynką;] i napewno ci sie uda

Love

Love

Love

Love

Love

Kwiat

Love

Love

Love

Love

Love

Kwiat

13.05.2005 :: 22:08 :: 217.153.84.66

BLoNdIII

hej słono
zawsze mozesz na mnie liczyc
a co do byleko nie przejmuj sie zyc trzeba dalej po bierzmowaniu moze male piwko co ty na to ???
wejdz na www.blogusblondi.blog.onet.pl
i napisz czy sie zgadzasz
i idziemy wiem ze nie latwo zapomiec ale sie postaraj :*:*:*::**: caluski
Talk.pl :: Wróć