pysia - komentarze

...:::CoŚ o mNiE:::...

Siemanko oto mój nowy blogasek =) jeżeli chcecie sie dowiedziec o mnie czegoś wiecej zajrzyjcie na moje poprzednie dwa blogi =) a napewno duzio sie dowiedzie =) Pisanie bloga uważam za fajny sposób wyzalenia sie =) jesli jest mi cięzko... czesto wpisuje coś... niestety czasem są to tragczne notki typu "samobujstwo" ale nie martwcie sie przechodzi mi po jakimś czasie... po jakim ?? hmmm.. to zależy od problemów =) czasem moshe to być rok a czasem dwa dni =) wiec nie mam określonego czasu hehe =D A tak w skrucie o mnie ... Mam 16 lat i w tym roku szkolnym kończe 3 klase gimnazjum =) a dokładniej urodzinki mam 10 czerwca =) czyli za niedłuho =) No jestem szalona jak twierdzą przyjaciele... no i sama chyba nawet tak uwazam =) Czasami łapie doła bo jestem słaba uczyuciowo =/ niestety szybko sie angażuje choć ostatnimi czasy nie wiem co jest lepsze ... zaangażowac sie zeby wszystko sie układalo... a potem jesli bedzie nie wypał znowu cierpieć tak długo... czy nie angazować i olewac wszystko a poźniej załowac ze moglo byc tak pieknie =) Pozdrawiam =* Pozdro dla SioleQ =) Setusi, Świony, Andree, Paulinki,Blondi, Ewelinki i dla bracisków Tomusia itd =

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
Talk.pl :: Wróć