pysia - komentarze |
Hejcia syskim u mnie tak w sumie nic nowego z Olkiem to niby nie jestem. przykro mi jeśli ktoś cierpi przeze mnie no ale dlaczego mam z być z kimś z litości... Wiadomo cos dalej do niego czuje ale mam juz dość ciagłych nerwów i kłotni, może tak sie wydaje ze jak skonczyłam to powinnam olac wszystko wkolo ale tak sie nie da jak bylo sie z kimś 9 miesięcy wspólne wspomnienia tyle sie zdarzyło w tym czasie... ale trzeba życ dalej "dzis nie kończy sie świat" ![]() Jak By ktos kcial sobie kupić cosik na allegro to zapraszam ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
20.08.2006 :: 13:40 :: host851411890.sukcesnet.pl Wiesz jesli jesteś z kimś i pd jakiegoś czasu masz juz dość kłotni ktore są co pare dni =/ i masz dość jeśli ktoś cie okłamuje to możesz byc z kimś takim ja raczej nie chce =/ i dlatego w tym momencie bylabym z litości... Czuje coś do niego bo wiadomo z dnia na dzień sie nie zapomn ale na serio juz mialam dość szukania prawdy pośród kłamstw |
18.08.2006 :: 10:55 :: host-ip22-167.crowley.pl Pytasz czmeu masz być z kimś z litości? Jeśli byliście razem to dlaczego wcześniej z nim byłaś? Z Miłości która nagle przeszła? Phi nie wierzę. Owszem 9 miesięcy to dużo. Ale dużo to pojęcie względne. |
Talk.pl :: Wróć |